25 jul 2020 t/m 16 aug 2020

  • TENTOONSTELLING Mesdagzaal PULCHRISTUDIO DEN HAAG

In deze tentoonstelling toonde de Nederlandse Kring van Beeldhouwers de diversiteit van de hedendaagse beeldhouwkunst binnen hun vereniging. Diversiteit in stijlen, in technieken en materialen en hun onderlinge samenhang. In de Mesdagzaal tonen de deelnemers hun meest recente werk. 

De Nederlandse Kring van Beeldhouwers wil een staalkaart laten zien met zowel traditioneel, als ook meer vernieuwend werkende leden. Een staalkaart van hedendaagse beeldhouwkunst in allerlei technieken en materialen. 

De tentoonstelling werd geopend op zaterdag 25 juli 2020 om 17.00 uur door Anne Berk, kunsthistoricus, curator en schrijver.

Deelnemende kunstenaars: Wim Bakker, Imke Beek, Riëlle Beekmans, Annemie Bogaerts, Antoinette Briet, Fred Broekkamp, Caroline Diepstraten, Titia Eggen, Sytske de Jong, Roland de Jong-Orlando, Mieke Kleinendorst, Marian Meerbeek, Bert Poot, Louis Reijnen, Rianne Schaaf, Loes Schellekens, Dick Simons, Godelieve Smulders, Catharina van de Ven, Mieke de Waal, Juliette van de Walle, Moniek Westerman en Gonda van de Zwaag.

Wilt u een privérondleiding met een van de kunstenaars, laat het ons weten middels een e-mail naar: galerie@pulchri.nl 

Pulchri Studio maakt gebruik van de KunstKoopregeling van het Mondriaanfonds.

Contact

Lange Voorhout 15
2514 EA Den Haag
070 - 346 17 35
info@pulchri.nl 

Openingstijden

Tentoonstellingen 

di t/m zo 12.00-17.00

GRATIS TOEGANG

Café-restaurant | Sociëteit

di t/m zo vanaf 12.00 uur geopend

Parkeren: bij Museumkwartierparking op het Voorhout. Informatie of reserveren klik hier

Toegankelijkheid: Pulchri staat op ongehinderd.nl

© Pulchri Studio Den Haag

Deel deze pagina